Vaikka eilen illalla tuli mahdottoman sakeasti räntää muutaman tunnin, niin eipä se kevään etenemistä pysty estämään! Tänään paistaa aurinko melkein selkeältä taivaalta ja lumi sulaa kohisten. Metsässä huomaa parhaiten miten nopeasti kaikki on edennyt. Viime viikonloppuna siellä käydessäni oli sulaminen jo alkanut ja nyt sula alue on laajentunut huomattavasti.

441868.jpg

441876.jpg
Ihanan vihreää jo laajalla alueella! Sammaleet ovat todella kauniita enkä koskaan voi olla ihastelematta eri sammaleiden määrää ja vihreän eri sävyjä.
441871.jpg

441872.jpg

Kevät on jo pitkällä, jos kukkamaahan on uskomista. Orvokit kukkivat jo;) Nämä ovat kuitenkin ihmeellisesti selvinneet lumen alla pakkasesta eli kukinta on jatkunut viime keväästä asti! Nuppujakin näkyvissä ja aion tarkkailla aukeavatko ne todellakin kukkimaankin vielä vai onko niistäkään kylmyys vienyt voimia.
441878.jpg
Kuvan ottaminen oli vaikeaa, vaikka kuvauskohde erittäin helppo! Aurinko paistoi joka suunnalta niin kirkkaasti, etten nähnyt paljon "sihtailla" millainen kuva tulee. Olin jo metsässä kierrellyt ja pitkin kirkkaasti hohtavaa lumista peltoa, ettei ihmekään, jos loppumatkalla vähän silmissä "viiraa";)