Viikonloppu on hurahtanut melkein loppuun enkä ole ehtinyt korjaamaan sivujani saati laittamaan lisää jotakin uutta. Eilen (ja edelleen tänään) oli niin hieno ilma, etten malttanut olla koko päivänä sisällä vaan leikkasin nurmikkoa ja trimmeröin. Sain siinä hommassa kulumaan useamman tunnin.
Tänään on voinut ottaa rennommin ja olen virkannut tytön hartiahuivia useamman rivin. Otankin sen ulos mukaani ja nautin samalla auringonpaisteesta. Vaikka ulos mennessä käy kuitenkin niin, että on pakko alkaa tekemään pihatöitä, ennen kuin tulee lumi maahan.

Kirjoitus ei tunnu tänään sujuvan, mutta laitan sensijaan uusia/vanhoja kuvia.

196775.jpg
Opettelin kesälomani (siitä on jo ikuisuus!) viimeisellä viikolla virkkaamaan kissankelloja. Alku aina hankalaa, mutta loppujen lopuksi sain väsättyä jonkinmoiset kellot, joihin olin itse tyytyväinen. Tein samantien tällaisen kesäisen taulun. Taulun pohja on täysin vihreä eikä juovikas, jostain syystä valokuvauksen aikana on tullut kummat juovat pohjaan. Pitää harjoitella valokuvaamistakin lisää, mutta millä ajalla??

196780.jpg
Siskolle vuonna 2001 suunnittelemani onnittelutaulu. Kirjontaa en ole harrastanutkaan aikoihin, vaikka pari keskeneräistä työtä odottaa tekijäänsä.

196782.jpg
Niittykukkia. Muokkasin mieleisekseni Uudet käsityöt -lehden ohjeesta, jossa kukat oli sommiteltu kranssiksi ja käyttökohde oli pöytäliina. Pöytäliinaa en ole vielä tehnyt, mutta ennen tätä taulua tein puolikkaan kranssin käsipyyhetelineeseen. Siitäkin löytyy kuva, mutta pystyn liittämään sen vasta myöhemmin tänne sivuille.

196785.jpg
Pääsette näkemään näiden sivujen kirjoittajan ja käsitöiden tekijän, mutta vain vauvaikäisenä (tuolloin vielä nuori ja nätti jne.).
Omasta vauvakuvasta tietokoneen avulla tein ristipistomallin, joka yllätyksekseni onnistui hyvin. Ja valmistui todella nopeasti, sillä en malttanut laskea työtä käsistäni sitä mukaa kun hahmo alkoi kankaalle muodostumaan.