312288.jpg
Täällä Mister Triit huhuilee joko olet herännyt! Halusin tulla toivottamaan sinulle ja perheellesi Oikein Hyvää ja Rauhaisaa Joulua!! Kerron tässä samalla sulle eiliset kuulumiseni. Talon väki laittoi tämän keinutuolin sopivaan paikkaan, joulukuusen viereen. Mää tykästyin heti tähän, en ole ennen tätä hoksannutkaan, että tässä voi pötkötellä! Ja miten rauhalliset oltavat tässä on, joulukuusi vierellä (ei tarvi mennä ulos, kun voin kuvitella olevani siellä luonnossa puun vierellä!), joululaulut soi, ruokaa tarjolla...ah mitä kissanelämää!!
Vallan riehaannuin tään tuolin keksittyäni, sain sen hurjapäisyyksissäni jopa keinahtelemaan illalla!
312289.jpg
Kiehnäsin tässä onnellisena eikä mua haitannut yhtään, vaikka keinutti. Antaa vielä makoisammat unet, kuin kehdossa olis. Kiitos talonväki mun omasta ihanasta petistä!!
312290.jpg
Tämmösiä mää halusin sulle tulla kertomaan. Mun isä, se Arttu, tulee kans jossain vaiheessa taas kuvissa esiintymään, mutta nyt oli mun vuoro. Hyvää Joulua! ...mää saan kuulemma maistaa tänään pienen palan kinkkua...
Jaa ni, noi linnut ihmettelee mikä niiden lammen keskelle on eilen kasvanut,
312291.jpg
Voin totakin katsella sisällä eikä tarvi ulos mennä lintuja ihastelemaan. En oo tehny linnuille koskaan pahaa (äitee ei oo ainaka koskaan nähny!) ja näitäkin mää vaan kattelen ja annan rauhassa tossa olla.
Sit meillä on joulukuusi jo siinä mallissa, että valot on laitettuna, mutta odottaa vielä koristelemista. Ei oo talon pikkuväki vielä noussut ylös, mutta eipä tässä vielä ole kiire. Määkin saan jatkaa uniani rauhassa ja haaveilla kinkunpalasta ko se täällä on tuoksunut jo koko yön.
312292.jpg