Eilen piti kovin mennä ulos ottamaan valokuvia, mutta eipä huvittanut sään harmauden ja sadekuurojen vuoksi. Miten on ollutkin nyt niin, että kun lauantai koittaa, niin koko päivän satelee? Tänään onneksi paistaa aurinko, vaikka onkin melkoisen kolea ilma. Taitaa tulla pakkasta yöksi. Kylmä jo pelkästä ajatuksesta, että kohta tulee lunta ja pakkaset. Talviajan voisi hyvin huilailla kuten karhukin! Rasittaa jo pelkkä ajatuskin varhaisista aamuherätyksistä lumisateineen ja -tuiskuineen ja paukkupakkasineen!

Sen verran viitsin kameraa kaivaa esiin, että nappasin pari kuvaa käsityökansiostani. Olen siihen kerännyt kuvia tekemistäni töistä. Näin jää edes jokin muisto itselle, kun suurin osa töistä on tullut lahjoitettua eteenpäin.

220826.jpg
Päällystin pienen mapin kankaalla (kamala liimata sivutaitokset, ei tullut siistiä jälkeä sisäpuolelle), johon kirjoin tuon kukka-aiheisen kuvion. Kirjontamalli löytyi monta vuotta sitten netistä tai jostain muualta. Saattaa olla, että se oli pelkkä kuvakin, mutta mielessä heräsi heti ajatus sen kirjomisesta, väreineen kaikkineen. Lappu tuossa keskellä peittää nimeni.

220831.jpg
Kultalangalla saa kivoja lisäsävyjä töihin.

220834.jpg
Sisälle olen tulostanut kuvat töistä ja laittanut pienen tekstin työstä ja valmistusajankohdasta. Kansiota täytyisi päivittää, en ole aikoihin lisännyt sinne valmistuneista kuvia.
Näin voisi tehdä itselle tai lahjaksi esim. valokuva-albumin, reseptikirjan, päiväkirjan tai muun. Hmm, ehtisi ehkä jouluksi tekemään jotain? Tai sitten ei, kirjonta vie aikaa ja on tarkkaa työtä. Ei ehdi jouluksi ellei ole ainoa työn alla oleva työ.