Ensimmäinen lomapäivä viikon lomasta menossa! Täytyisi ehtiä tekemään sen sata (tuhannen) asiaa, mutta saa nähdä miten mitäkin ehdin aikaiseksi saamaan. Tänään mulle kerrottiin aamupäivällä uusi idea mitä havuista ja kanaverkosta voi saada tehtyä ja just tulin ulkoa niitä väkertämästä. Havuja täytyy mennä vielä hakemaan ennen kuin tulee pimeä. Kuvia tulee sivuille valmiista töistä, JOS ne on kuvaamisen arvoisia valmistuttuaan.
Siivouskin olisi tänään jo tarvinnut aloittaa, mutta koska en ole aikoihin ollut tarpeeksi ulkona raittiissa ilmassa, niin ei ole tuo siivousinnostus tänään iskenyt kunnolla päälle.
Ehkä saan keittiöön tänään vielä vaihdettua verhot ja laitettua muutamat jouluvalot paikoilleen, ehkä en. Jotenkin tuntuu kummalta koristella kotia joulua varten, kun ulkona on täysi syksy vasta menossa. Yhdessä kukkamaassakin kukkii vielä orvokit runsaanlaisesti ja muissa monivuotisissa kukissa on vihreät lehdet tallella. Haravoimaankin pääsin tänään ja voi olla, että sitä hommaa jatkan vielä lisääkin.
Tämä tällainen "väliaikatiedoite", nyt pitää jatkaa töitä!
Ai niin, pari päivää sitten aloittamani suora huivi on kohta valmis. Kuva siitäkin valmistuttuaan.