Olen ollut lakossa aamusta alkaen ja kello tulee juuri kaksi. En siis ole siivonnut saati tehnyt muutakaan yleishyödyllistä (muita hyödyttävää!) hommaa. No, olen liian kiltti "työntekijä", että lakko päättyy kohta. Vapaa päivähän menee ihan harakoille ellei rehki hiki päässä imurin ja lattiamopin ja ulkona haravan kanssa. Ruumiillista työtä pitää kanssa olla, ei pääse lihakset (mitkä?!) veltostumaan. Mitä nyt kädet ja selkä kipeytyy, kun tekee esim. puiden kantohommaa.

En alkanut vielä harjoittelemaan Salomonin solmuja, vaikka mieli palajaa päästä kokeilemaan. Netistä haeskelin ohjeita ja neuvoja solmuihin liittyen ja löytyikin hyviä sivustoja (kiitos Ama vinkistäsi! Ja aikaisemmin olen sinunkin sivuiltasi ohjeita solmuihin löytänyt!). Jotenka, laittakaa viimeistään sunnuntaina peukut pystyyn, että onnistun!!

Aloitin tänään hartiahuivin teon nuoremmalle tytölle. Lanka ei kuvissa pääse oikeuksiinsa, on hailakkaa, vaikka oikeasti melko tumman punaista. Tulee mieleen puolukat ja siitä langasta, josta vanhempi tyttö sai huivin, vispipuuro!
217544.jpg

217545.jpg
Olen säädellyt kameraa niin paljon, että taitaa se olla sekaisin. Kuvauksen taitaja saa tänään säätää laitteen asetukset kohdalleen.

217547.jpg
Sain tämän pari vuotta sitten tädiltäni. Tämä on mummuni saama lahja. Mummukin virkkasi paljon, monta päiväpeitettä (parivuoteen), joista laitan kuvia jossain vaiheessa. Ainakin siitä omastani, jonka häneltä joskus "kapiokirstuuni" sain.

217546.jpg
Yritin joskus itse saada aikaiseksi tuollaisen joutsenen. Ohjeen mukaan tulisi pienempi ja erilaisempi joutsen. Arvaatko millainen joutsenestani tuli? No, tietenkin valkoinen pieni mytty, josta ei saanut edes muotoiltua jälkeenpäin joutsenen mallista!! En lannistunut silti kuin pariksi vuodeksi ja aion joskus vielä yrittää uudelleen.