Pari tosi mukavaa kommenttia oli jätetty auringonkukkalautasen esittelyn jälkeen, niinpä innostuin tekemään vielä toisenkin lautasen. Tämän kanssa oli vähän vaikeampaa, meinasin jättää jo vallan tekemättäkin. Sinnittelin ja sommittelin kuitenkin aina uudelleen ja sain sen valmiiksi.

Tästä aloitin:
292161.jpg
Olisi pitänyt varovaisesti ensimmäiseksi silittää liinanen, mutta kun en viitsinyt (jatkossa muistan viitsiä!). Kostautui saamattomuus lakkausvaiheessa, kun tuo taitoskohdan sauma ei suoristunut lakatessakaan.
Ei sitä kauempaa katsottuna huomaa eikä sitäkään, ettei pinta ole "lasimaisen" sileä. Pinnasta en ole onnistunut vielä saamaan sileää, paperi menee jotenkin röpöiseksi. Toivottavasti useamman kerran näitä tehtyäni taito karttuu. Täytyy seuraavaksi koittaa lakkaamista sienellä tuputtamalla, nyt olen lakannut siveltimellä.
292155.jpg
Äiti saa lahjaksi unikko"sarjan", seuraavaksi kokeilen näitä vielä rasiaan. Tuo kukkien sommittelu olisi täytynyt laittaa hiukan ylemmäksi, jäi yläreunaan liikaa tyhjää tilaa. En saanut sinne enää nätisti lisättyä kukkia. Voi olla, että huomenna vielä välähtää miten asian voisi korjata.
 Astioita on vielä jäljellä, niistä teen seuraavaksi itselleni. Ensin täytyy löytää erilaisempia serviettejä, ettei meillä kaikilla "muijilla" ole samanlaiset kipat kotona. Tai, ehkä mä teen itselleni tuollaiset myös, että mulla on ne kaikki mallit tallessa...
292158.jpg
En ole kuluttanut koko päivää näiden parissa, olen välillä siivoillutkin ja tehnyt muuta hyö-dyl-lis-tä. Huomenna täytyy kuitenkin taas jatkaa kotitöiden parissa, niin tällainen välipäivä askarteluineen oli varmasti ihan sallittua. Varsinkin kun maanantaina odottaa taas joku työ? työpaikka? enkä seuraavaan pariin viikkoon ehdi välttämättä sivuillekaan mitään lisäämään.