Pian on taas arki ja arkinen aherrus edessä, ei hauskaa! Miksi vapaapäivät menee aina näin nopeaan tahtiin??
Askartelun parissa olen viettänyt tänään ajoittain aikaani. En koko päivää enkä tunteja perätysten vaan siivoilun ym. lomassa olen yrittänyt saada jotain aikaiseksi ja näin koettanut rentoutuakin vähän.
342427.jpg
Roskia sain ainakin aikaiseksi! Juu, olen siivonnut ne jo poiskin!
330709.jpg
Tästä kaikki alkoi.
331684.jpg
Suunnittelua.
342428.jpg
Leikkaamista ja sommittelua.
342429.jpg
Lakalla pintaan kiinni. Pitää muuten olla nopea, kun tiileen lakalla näitä laittaa kiinni. Lakka kuivuu tosi nopeasti, imeytyy tiilen huokosiin ja siksipä tämän sommittelu on vähän sinne sun tänne onnistunut/epäonnistunut. Piti ensin maalata vaaleammiksi paikat, joihin kuvat tulee kiinni, mutta kokeilin miten tummiksi muuttuvat. Kukat saisivat olla keltaisemmat ja ajattelinkin, että niitä voisi vielä maalata keltaisella maalilla sieltä täältä paremmin näkyville. Samoin vihreällä lehtiä. Pitää vain ostaa maalia ensin.
342430.jpg
Ostin viikolla suteja/pensseleitä lisää. Nuorempi tytöistä naureskeli mitä niillä muka teen! No, lakkaan ja maalailen tietty! Sutien vieressä on superlonia, leikkasin isommasta palasta sopivan pieniksi. Tuollaisella palalla on tosi hyvä "tuputtaa" lautasliinan paloja alustaan kiinni.
Lakkasin kuvan päälle jo kerroksen ja huomenna tai vielä myöhemmin tänään toinen kerros. Työ ei silti ole sillä vielä valmis, vaan suunnittelun alla on edelleen jotakin siihen keskelle. Siitä lisää myöhemmin.