Juoksemista, joo, mutta ei mitään kuntoilumielessä tehtyä. Nimittäin melkoista ravia ollut aamukuudesta lähtien. Aamulla aamutoimet, aamupalat, herätykset ym., lapset kouluun, ite töihin. Töissä kiire, kiire koko päivän. Töistä kiireesti kotona kääntymään (todellakaan en ehtinyt edes kahtakymmentä minuuttia kotona olemaan) ja nuorempi lapsi viulutunnille. Ehdin sillä aikaa pikaisesti käymään vanhempien luona iltakahvilla. Lapsi viulutunnilta ja kauppaan nopeaan. Kotiin ja vanhemman lapsen läksyissä auttaminen. Iltapalat ja pikasiivous. Pikaisesti kuva mitä kaupasta löysin ja pika pikaa koneelle! Ja mieli halajaa kovasti, tulenpalavasti päästä aloittamaan uusista langoista huiveja. Haluan tietää millaista mohair on virkata (vaikeaa, olen kuullut, ainakaan purkaminen ei onnistu hyvin) ja varsinkin nähdä millaista jälkeä saan solmuilla aikaan. Eikä tässä enää jouluunkaan ole kauhean paljon aikaa ja täytyy saada lahjat valmiiksi.
Onneksi ensi viikko on kokonaan lomaa, sekä lapsilla koulusta että itsellä töistä. Vaikka pitää tehdä kotitöitä silloin enemmän kuin normaali viikkoina ehtii, niin jossain välissä ehdin varmasti myös virkkaamaan.

224091.jpg
Aino-lankaa, ihanan väristä! Pari uutta virkkuukoukkua. 3.5 mm mulla oli jo, mummun peruja, mutta siitä alkoi lähtemään (kovassa käytössä!) mustaa väriä. Ilmeisesti joku hiilikuitukoukku, jota ei ole "päällystetty" millään aineella mitä noissa kuvassa olevat koukut on.
Näistä langoista saa äiti jouluksi huivin, vaikka ensin ajattelinkin tehdä tummansinisestä mohairista. Saa nyt nähdä millaista tästä tulee ja jos oikein laitan koukun heilumaan voin ehtiä tekemään mohairistakin. Toiveajattelua! Tai lisästressin aiheuttajaa!