Uutta sivuilla on tänään "aikaiseksi saadut" linkit avaruusaiheisille sivustoille. Kunhan saan aikaiseksi kirjoittaa ja kuvata taivas"näkymiä" laitan niistä oman osion luonnon ja yleisen rinnalle. Ja karjalaisia juttujakin pitäisi yrittää jossain vaiheessa saada tänne laitettua. Aika on aina niin kortilla, ettei tahdo mitään ehtiä. Tai sitten on ehtinyt niin paljon, ettei enää jaksa tai viitsi tietokoneen vieressä istua.

204086.jpg
Hartiahuivin alkua pari viikkoa sitten. Nyt työ on edistynyt sen verran hyvin, että vielä muutaman rivin kun virkkaan, niin voin alkaa laittamaan viimeistelyksi hapsuja reunoihin.

204088.jpg
Pyyheliinatelineen "verho". Oli melko suuritöinen, mutta silti mielessä välillä käy toisen tällaisen tekeminen. Tai sitten pöytäliina, verhot, taulu...
204093.jpg

204098.jpg
Silloin, kun en vielä kirjontaa ollut paljon harrastanut enkä ollut tutustunut niihin varsinaisiin kirjontalankoihin (muliini), tein äidille tällaisen itsesuunnittelemani peitteen. Lankoina käytin, hm, virkkuulankoja! Siinä oli lankakaupan täti vähän ihmeissään, kun kuuli millaista lankaa meikäläinen töissään käyttää. Sain opastusta muliinilankojen ihanuuksiin...jatkossa aloinkin käyttämään töissäni niitä, koska itsekin huomasin miten paljon mukavampaa ohuilla langoilla oli kirjoa.

204105.jpg
Näyttääkö teistä virkkuulanka rumalta kirjonnassa? Työstä tuli ainakin vahva ja kestävä.