Vai onko se ihq? En niin hyvin pysy kärryillä näissä nykynuorison jutusteluissa. Kaikenlaisia sanalyhenteitä ja pelkkiä kirjainyhdistelmiä (esim. evvk=ei vois vähempää kiinnostaa).  Pinkki huivi on kuitenkin valmistumassa nuorimmaiselle tytölle, joka on pinkkiin hulluna hurahtanut! Nähtiin maanantaina urheiluliikkeen ikkunassa pinkki polkupyöräkin ja sekin olisi nyt pakko saada. Ehdotin, että maalaa oman pyöränsä, eihän rahaakaan ole kaikkeen saatavilla ja kun kerran oma polkupyörä on ihan kunnossa vielä. Ei kuulemma ole ja pieneksikin on jo käymässä, huokaus^

406302.jpg
Eri valaistuksissa kuvailin huivin tekelettä, vaikea välillä saada just se oikea värisävy näkyviin.

406307.jpg
Tässä on värit melkein kohdallaan! Huivista tulee paksuhko, ostin tarkoituksella paksua lankaa, kun virkkaan salomoninsolmuilla. Niin, ja kun kaupassa osui näkyviin "ihqu pinkki" lankakerä! Myönnettäköön, että tämän lankaostoksen tein jo ennen joulua, mitenkä sitä on ollutkin niin kiire, että huivi ei ole valmistunut?;)
Eilen käsityökoriani kompatessa (olikin aika se siivota, kun pursusi yli ja löytyi kaikenlaista sinne kuulumatonta tavaraa, esim. lautasliinoja! Luulin niitäkin hukanneeni jonnekin...) tämä tarttui käsiin, aloitus oli tehty ja eikun heti jatkamaan, että saisi valmiiksikin ennen lumen sulamista!

406311.jpg
Voi vitsit! Nyt Mustikka kaiketi luulee, että teen hänelle huivia. Tuossa kuvan yläreunassa näkyy miten hää hymyilee huivin kanssa. Voisihan pikkuisen huivin hälle tehdäkin, ei virkkaamalla, mutta toisenlainen idea päässä pyörii...

Tänään täytyy varmistaa tytöltä, että vieläkö pinkki on (pop! sanottiin kai silloin "ennen vanhaan") ihq vai jäikö miettimään eilistä sanomaani. Tässä kun on pari päivää METALLISIASTA höpisty, myös kotosalla tyttäret muistavat mainita;), niin eilen välähti mieleen! Sanoin nuoremmalle, että nyt tiedän miks säkin pinkistä niin kovin tykkäät. "No, kuin?" No sen takia kun mähän olen kiinalaisessa horoskoopissa sika ja siathan on vaaleanpunaisia, niin etkös sä sitten ole posun lapsi?!;) Nuorimmaisen vastaus:"Enkä oo! Tai no kyl mää possuista tykkään, mut mustista, niitä on mustiakin!"