Pakko laittaa teillekin nähtäväksi oikea kaunotar! Harmittaa miksi en ostanut kahta, kun alta kolmen euron sai. Yleensähän nuo maksavat paljon enemmän.

309585.jpg
Amaryllis, johon tulossa neljä kukkaa! Yksi auennut jo koko komeuteensa ja kolme vielä aukeamatta. Mulla ei ole koskaan ennen ollutkaan tällaista kukkaa, toivottavasti saan sen viihtymään pitkään.

309586.jpg
Vielä töihin ja töiden jälkeen pika pikaa viime hetken ruokaostoksille. Kaupoistakaan ei selviä nopeasti ulos, kun niin mahdottomasti porukkaa liikkeellä.
Mie palaan viel tänne ennen joulua, jos mulla vaan on aikaa. Tää ilta ja huominen päivä ja aaton aamupäiväkin pitää mennä niinku mummukin aikoinaan jo opetti "vie männessäs ja tuo tullessas". Sellasta laukkaa ja ravia se tulee meinaan olemaan, kun alan siivoamaan, tekemään laatikot ym. Imelletty perunalaatikko paistetaan aaton aamupäivällä ja lauantai-illalla laitan sen imeltymään. Tänään olis tarkoitus tehdä lantut ja porkkanat laatikoiksi. Eilen illalla myöhään (olin jo nukkumassa) oli talon iso tonttu laittanut kotikaljan jo valmistumaan...Hyvä, että on kotitonttuja!