Näillä seuduilla riehui lumimyrsky pari päivää sekoittaen arkipäivää liiaksi. Valokuvia mulla ei myrskystä ole, kun just ja just selvisin kaikista ajomatkoista töihin ja kotiin ja senjälkeen ei todellakaan enää tehnyt mieli mennä pihalle (ja pimeeseen!) kuvaamaan mitään. Ja sillä tuulella olis kamerakin varmaan lentänyt taivaan tuuliin. Mutta kuvia menneestä kesästä mulla on, kaikille niille, jotka ei tykkää talvesta kauhean paljon ja kaipaa piristystä kylmyyden ja pimeän keskelle. Toivottavasti kuvat piristää, vaikka saattavat ne aiheuttaa suurempaa kaipausta kesää kohtaan...

243991.jpg
Pikkuisen mainostan nyt eli nämä ruusut oli keväällä Lidlissä myynnissä eivätkä todellakaan olleet hinnalla pilattuja! Kannatti ostaa ja kokeilla, kun jaksoi tehdä kaksi kaunista kukkaa!

244003.jpg
Peitin nämä ja muut ruusut havuilla sunnuntaina, mutta pahoin pelkään myrskytuulen lennättäneen havut pois suojaamasta. Keväällä sen sitten näkee selvisikö yksikään ruusuista talven koettelemuksista.

244010.jpg
Meinasin sanoa, että nämä on harakankelloja, mutta eivätpäs olekaan. Iski dementia just nyt päälle tai väsymys, kellokin niin paljon jo, etten tähän hätään muista mikä kukka on kyseessä! Kerron myöhemmin, kun muistan.

244015.jpg
Ja muistamattomuus senkun jatkuu eli en tämänkään nimestä ole ihan varma. Parasta lähteä yöpuulle, että jaksaa taas huomenna tuiskussa ja tuiverruksessa lähteä töihin. Tuuleminen on onneksi rauhoittunut jo melkein tyynen asteelle ja taivas selkiintynyt niin paljon, että tähtiäkin jo oli loistamassa. Se taas tietää pakkasen kiristymistä, ja hermojen!, valitettavasti!