Tulin vielä kiireellä lisäämään muutamia kuvia virkkaustöistäni, sillä jätin äsken "anomukseni" liittyä erääseen virkkausrinkiin. Silloinhan pitää sivuillanikin olla vähän enemmän virkkaukseen liittyvää.

206442.jpg
Huivi ei pääse oikein oikeuksiinsa näin suureksi levitettynä. Lanka oli sellaista hienoa vaihtelevaa: välillä mattapintaista vaaleamman sinistä ja välillä kiiltäväpintaista tummempaa. Ohje oli keväällä/kesällä Pirkka-lehdessä. Tein oman lisäykseni työhön perhosilla. Eivät näytä kuvassa hyviltä, luonnossa paremman näköiset. Huivin saaja oli lahjaan tyytyväinen, se on pääasia.

206448.jpg
Aikaisemmin kerroin Mary Oljen "Loistotähdestä" ja että olen tehnyt siitä oman mielen mukaan eri tarkoitukseen sopivia juttuja. Tässä niistä yksi, pieni pöytäliina tai koriste, miten vaan.

206460.jpg
Eri värejä käyttäen mallista saa "vaikka mitä".

206475.jpg
206484.jpg
Kehnot kuvat, viime vuotisia. Ruutuvirkkaus on ihan kivaa, vaikkakin vaatii tarkkaa mallin seuraamista ja vielä viivoittimenkin apuvälineeksi. Palkitsevaa tekemistä, sillä on hieno seurata miten kuva edistyy. Usein ei myöskään malta lopettaa, kun olisi saatava uusia kohtia näkyviin. Tästä tuli äidille joululahja. Ehtisinköhän täksi jouluksi vielä virkkaamaan esim. hartiahuivin tai jotain muuta pukinkonttiin?

206507.jpg
Perhosia. Näitä virkkaa nopeasti ja muotoilun sekä loppuviimeistelynkin tekee pian. Kivoja lisäjuttuja töihin tai sitten esim. verhoihin ja muualle "lentelemään".

Nyt on tullut melkein urakalla laitettua kuvia töistäni sivuille, alkaa pian työt ja kuvat loppumaan varastosta. Eli tarkoittaa sitä, että töitä on ahkeroitava lisää ja kameraa täytyy alkaa pitämään pian kaulassa mukana. Ei silti, tämä on niin kivaa, että tänäänkin jäi Käenpesä katsomatta ja olen sentään joka maanantai sarjaa seurannut. Onneksi on tallentamismahdollisuudet keksitty!