No, en ole ylioppilas eikä mulla siis ole sellaisia älliä (L:a) ja onko muunlaistakaan älliä?!
Mutta kolme ällää ollut käytössä tänään eli Lautanen, Lautasliina ja Lakka. Syntyi seuraavanlaista jälkeä:

302838.jpg
Ylempi vai alempi, kumpi on se ensin tehty? Jotain olen oppinutkin jo näitä tehdessä, kun tällä kertaa ei tullut ryppyjä kuvioihin. Annan vielä kuivua ja illalla laitan lakkaa vielä pinnalle. Aikaisemman lautasen taidan lakata päälle vielä toiseen kertaan. Olen melkein päättänyt olla laittamatta näitä uuniin. Eihän ne tule sellaiseen käyttöönkään, että astianpesukoneeseen tarvitsisi laittaa. Ja uskon, että kaksi kerrosta lakkaa pinnassa takaa kestävyyden ilman uunissa kuumentamista. Mieli voi silti vielä muuttua, ans kattoo ny.

Usein on hyötyä, että jättää työn vähäksi aikaa "huilaamaan" ja seuraavan kerran esille otettaessa hoksaakin miten voi sitä jatkaa. Mullahan siihen unikkolautaseen jäi harmittava tyhjä kohta yläreunaan eikä mulla ollut ideaa miten täyttää tuo kohta. Unikkojen kanssa yhteen sopivia perhosia ei ole löytynyt, mutta nyt kun otin lautasen eteeni hoksasin lisättävät jutut:

302835.jpg
Pikkasen haittaa vasen ylälaita ja hiven yläreunaa, mutta jättäiskö jo tällaiseksi? Aikaisemminhan oli tämän verran "vajaa":
292155.jpg
Oranssialue keskellä oli pakko jättää, voihan sen kuvitella vaikka taustalla paistavaksi auringoksi :)
Ei olisi onnistunut leikkaaminen saksilla, paperiveitsellä (tai mikä se teräjuttu oikeelta nimeltään on) saattais onnistua noiden hankalien kohtien leikkaaminen.
Mua on kuitenkin alkanut tässä ottamaan silmään tuo oranssi, se on ihan tyhmän näköinen. Kai tämän silti voi lahjaksi antaa (äidillä riittänee mielikuvitus näkemään sen aurinkona!)?