Eilen siivoilujen keskellä paljastui karu totuus, olen koukussa ja vieläpä pahemman kerran! Nimittäin ei riitä, että on koukussa virkkaamiseen, nyt on koukussa vielä decoupageen. Niiden lisäksi koukussa tietenkin possujuttuihinkin tätä nykyä, mietin kaikille possuilleni jo yhteistä "nurkkausta" missä säilyttää kaikki "ihqut pinkit" ja muunväriset posut.

411352.jpg
Kolmesta laatikosta löytyy lankoja (niitä on vielä lisää yläkerrassakin, en ole siivouksessani edennyt vielä sinne asti!): virkkaukseen, neulontaan, ryijyihin, kirjontaan ym. Huom! Vain yksi laatikollinen lautasliinoja lakkoineen ja muine tarveaineineen;) Lisäksi iso "rasiallinen" askarteluun liittyvää pikku "tilpehööriä"; kullan- ja hopeanvärisiä tähtiä, kuusia, helmiä ym. Jos kaupoissa päätettäisiin, että nyt ei vähään aikaan myydä mitään askarteluun ja käsitöihin liittyvää, niin mä pärjäisin varastoni kanssa melko pitkään!

Posti on kuljettanut luokseni tällä viikolla mukavia yllätyksiä! Mulla alkaa olla jo kahvikokoelmakin koossa, teetä unohtamatta:

411347.jpg
Nämä odottivat eilen postilaatikossa noutajaansa,

411349.jpg
ja nämä tulivat alkuviikolla. Kiitokset pikkusiskolle, että saan mukavaakin postia ainaisten laskujen ja mainosten sijaan!!