Kurjuuksien kurjuus! Huomenna taas jaksettava pirteänä töihin. Tämä loma on mennyt niin mukavasti tällä kertaa ja olen saanut jotain kotona aikaiseksikin, ettei kauhean paljon huominen innosta. Valmiiksi kun jo tietää, että aamusta iltaan asti menee töissä aikaa ja kotona vasta 17-18. Eipä siinä illassa ole enää paljon aikaa muuta kuin ihan välttämättömimmille asioille eli ruuanlaitto, pyykinpesu, siivoilua. Ja viikon päästä leipomista ja ruuanlaittoa vähän enemmänkin. Ei tullut lotossakaan edelleenkään isoa voittoa, joten pakko raahautua töihin rahan tienaamiseen.

Laitoin sivujen reunaan linkin blogilistalle, josta löytyy paljon hienoja sivuja. Varoa saa, jos sinne satut eksymään, sillä niihin jää koukkuun. Itsellenikin olen laittanut muutamia suosikeiksi ja lukemassa käydessä menee kohtuullinen aika. Vierailut voi silti liittää päivittäisen uutisten lukemisen yhteyteen...

Mä alan mietiskelemään josko tänään vielä ehtisi tekemään jotain (ja päässä pyörii sana työ, työ, työ...). Pitäisi kai välillä virkata, että saan huivit valmiiksi tytöille. Onneksi on niin paksua lankaa, että valmistunee nopeasti.