Töissä meni päivä työasioiden "solmujen" ratkaisemisessa ja samalla mielessä pyöri Salomonin solmut ja langat. Teki kovasti mieli lähteä käymään lankakaupassa jo ruokatauolla, mutta jotenkin sain haluni hillittyä ja ajatukset pidettyä työasioissa iltapäivään asti. Puoli viideltä kiireellä kurvasin (nopeusrajoitusten mukaan!) lankapuotiin. Kaupan omistaja siellä oli työn touhussa, virkkasi solmuhuivia! Kerroin, että täytyisi saada mohairia tai muuta sopivaa lankaa solmuhuiviin tai pariin. Nauroi kanssa "hurahtaneensa" itse solmuihin, kun kerroin juuri lauantaina opetelleeni niiden teon. Ja ihana kaupan täti! Näytti vielä miten ne tehdään, kun halusin varmistuksen pariin kohtaan. Aina palvelu ollut todella hyvä tuossa liikkeessä, saa opastusta ja mitä lankoja ei ole ne tilataan ilman lisäkustannuksia.
Hienoja värejä langoissa oli valittavana ja mukaan tarttuikin pari kerää.

222842.jpg
Kissafania ilahduttaakseni tämä kuva. Söpöjä, eikö olekin? Ehkä tämä lanka on juuri niin pehmeää kuin kissanpennun turkki.

222843.jpg
Ylemmät langat, sininen ja punainen, lahjahuiveihin ja etualalla olevasta voisi tehdä vaikka itselle.
Mietin silti tulisiko huivista hienompi paksummasta langasta, mutta sen näkee vasta sitten kun näistä saa jonkun matkaa tehtyä. Mielipiteitänne kaipaan: millainen tulee mohairista tehdystä huivista, ja salomonin solmuja käyttäen?

222837.jpg
Tytön huivin sain eilisiltana valmiiksi. Huivi ei olisi välttämättä tarvinnut noita kukkia, mutta hän välttämättä halusi sellaiset. On silti noin persoonallisempi.

222839.jpg
Eteen laitoin napin, että pysyy koulussa paremmin päällä. Huivia voi silti käyttää myös kaulalle kiedottuna ja perhosenkin saa tarvittaessa pois, kun on pienellä hakaneulalla kiinni.
Tarkkasilmäisemmät taisivat huomata kuvan taustalla häämöttävät astiat. Joo, oli niin "kiire", etten ehtinyt tiskejä laittamaan koneeseen, kun piti saada huivi valmiiksi ja kuvatakin vielä.