kuten eräs kuuluisa ja menestyksekäs naishiihtäjämme joskus isoissa kilpailuissa huusi. Nyt ei ole laduista tietoakaan, ei ole tarvinnut kaivaa suksia esille ja lähteä hiihtelemään. Havut on kelvanneet muuhun tarkoitukseen. Tänään sain valmiiksi toisen pikku kuusista. Pariin päivään ei tarvinnutkaan ulos lähteä, vettä tuli kaiken aikaa kaatamalla (tai no, myönnän, että kävin keräämässä havuja sateesta huolimatta). Edelleen viime yönäkin satoi voimalla, mutta ihme kyllä tämä päivä on ollut sateeton. Aamulla ennen kahdeksaa oli yli +8 astetta lämmintäkin! Voimakas tuuli käy, mutta ei haittaa, jos se vaikka vähän kuivattelisi pihaa.

289336.jpg
Pikkasen enemmän käpyjä kuin toisessa, mutta suht' samannäköinen (viritelmä, hökötys??) kuin aikaisempi tuotos on.
289332.jpg
Havuja on viritelty sinne sun tänne, osa suojaa kukkamaassa kukkia.
289322.jpg
Havu"pallo", turhan nopeesti yritin saada sen tehtyä. Täytyi olla nopea, kun sisällä oli ruoka uunissa valmistumassa ja pimeäkin meinasi taas tulla ennen työn valmistumista. Olen kerran aikaisemmin, muutama vuosi sitten tehnyt havupallon ja se onnistui silloin hyvin.
289325.jpg
Kävi voimakas tuuli mikä heilutteli havukasaa ja kuvakin on sitten sen mukainen. Ehkä hyvä vaan, tästä ei tullut tasaista palloa. Väliäkö silti sillä, musta on kiva kun ympärillä on vihreää. Nurmikkokin vihertää vielä, pääsee näillä keleillä pian taas leikkaamaan:) Ja taidan mä kuvitella, että tossa amppelissakin alkaa vielä jotain kasvamaan...