Koko viikon olen noussut ylös ennen kuutta ja ollut työpäivän jälkeen kotona viiden-kuuden maissa illalla. En silti tänäänkään nukkunut pitempään vaan kello herätti jo puoli seitsemältä, että ehdin siskon kanssa ajoissa ostoksille. Kannatti lähteä, kun tehtiin kaikenlaisia löytöjä! Nyt on langat isommissa laatikoissa (uudet) ja lasten askartelu- ja piirustustarvikkeet saivat paikan "vanhoista" käsityölaatikoista. Löysin myös hyvän jutun, joka on kaiketi tarkoitettu lehtitelineeksi, mutta mä otin sen käyttööni käsitöitä varten. Siinä on hyvä pitää niitä töitä mitkä on työn alla ja lankakin kulkee mukavasti suoraan telineestä.

274311.jpg
Molemmilla sivuilla on kolme pientä lokeroa, joihin menee hyvin virkkuukoukut, sakset, neularasiat ym.

274312.jpg
Eikä ollut hinnalla pilattu, 5 euroo!! Ja vielä yksi hyvä puoli "telineessä" on, sen saa vaikka taitettua kiinni ja otettua mukaan tarvikkeineen kaikkineen!
Löysin (tai paremminkin sisko löysi ja sai mut ylipuhuttua ostamaan itelleni) mokkajakun, jota voi keväällä ja vielä alkusyksystä käyttää. Normaalihinta 55 euroo ja maksoin siitä 27.50!
Kannatti vaivautua nousemaan ylös ajoissa ja lähteä ostoksille, vaikka yleensä mä mieluummin lauantaisin nousen ilman herätyskelloa ja ilman, että pitää lähteä koko päivänä minnekään. Nyt kannatti ja oli hauskaa kuten aina siskon kanssa! Piristi kummasti, vaikka aurinkokaan ei ole edelleenkään näyttäytynyt, en edes muista koska se on viimeksi paistanut.

274313.jpg
Sisko saa tämän huivin joululahjaksi. Vielä tämä ei ole valmis, vaikka tällä viikollakin olen yrittänyt parina iltana jaksaa ja viitsiä virkata muutaman rivin. En aio tehdä tästä kovin isoa enkä luultavasti laita reunoihin hapsuja. Vai mitä mieltä sivujeni lukija olet, hapsuilla vai ilman?