Tilasin yli kuukausi sitten kaksi käsityötä ja kaksi viikkoa sitten sain pakettini. Ehdin jo pelätä onko tilaukseni mennyt ollenkaan perille ja tuleeko pakettini koskaan, mutta helpotus oli suuri tavaroiden saavuttua. Vielä en kuitenkaan ole kumpaakaan työtä aloittanut, väkisin joutuu pysyttelemään niistä erossa. Ensiksi on saatava kaksi hartiahuivia valmiiksi, joista toisen sain eilen siihen kuntoon, että on hapsuja vailla. Toista en ole vielä aloittanutkaan, mutta tällä viikolla toivon saavani siihen aikaa.

206248.jpg
Tein siskolleni tällaisen muutama vuosi sitten tupaantuliaislahjaksi. Siitä asti olen haaveillut voivani tehdä samanlaisen myös itselleni. Kiusaus tilaamiseen kasvoi lopulta liian suureksi enkä pystynyt enää mitenkään itseäni hillitsemään enkä järjellisesti ajattelemaan olemaan tilaamatta. Ryijy on mielestäni tosi kaunis ja kaikenlisäksi nopea tehdä, sillä välillä ommellaan pitkäpistoja. Sellainen työ mitä ei malta laskea ollenkaan käsistä!

206257.jpg
Joko tästä joku arvaa mikä on kanavatyön aiheena? En kerro vielä vaan pikkuhiljaa työn edetessä näytän lisää. Hartiahuivien jälkeen tämä on ehkä seuraava mitä alan tekemään.

206263.jpg
Keskeneräisyyksiäkin löytyy. En ole alkukevään jälkeen jatkanut tätä yhtään, vaikka mieli on on tehnyt päästä jatkamaan. Ostin joskus palan ryijykangaspohjaa, sillä laatikoihin oli kertynyt jostain kumman syystä villalankoja mistä en ollut tehnytkään oikein mitään. En nimittäin hallitse neulontaa ja virkkaukseen langat ovat olleet liian nukkapintaisia mielestäni. Pohjakin lojui rullalla kauan aikaa kaapin perällä, kun sopivaa ideaa ei päässä tuntunut syntyvän. Vihdoin sekin päivä koitti, että inspiraatio iski ja suunnittelin jonkunlaisen kuvioinnin työlle. Mahdollisimman yksinkertaisen halusin ensimmäisen oman suunnitelman olevan, ettei mene liian vaikeaksi heti alkuun. Voisi innostus kuolla liian mahdottomaan toteutukseen.
Jatkossa lisää kuvia työn etenemisestä.