Alkaa jo tuntumaan siltä, että pitäisi kai muuttaa sivujen nimeä, kun jutut on karanneet täysin käsityöaiheista. Mutta antakaa anteeksi, sillä koittava kevät tekee mut aina tällaiseksi! Ja sitten kun kevät täällä ihan oikeesti on, niin vielä enemmän vietän aikaani vain ulkosalla.

Kuvia tämän päiväisestä luonnossa kiertelystä:

374419.jpg

Aurinko lämmitti päivällä niin hyvin jo, että metsän reunassakin oli pientä "höyryä" havaittavissa. Taaskaan ei kuvassa mitään ihmeemmin näy, mutta jos oikein tihrustat, niin höyryn tapaista saatat havaita;)

374421.jpg

Sammalmetsä;)

374676.jpg

Oravan talvivarasto löytyi! Vieläpä niin läheltä ulkorakennustamme, etten ole edes hoksannut aiemmin näillä kohdin näin ylös katsahdella. Orava oli taaskin ahkerasti metsässä liikuskellut ja ehkäpä vielä kuvaankin saan pörröhännän.

374671.jpg

Ojassa melkein jo alkoi vesikin virtaamaan, vaikka eipä jääpeitekään kovin vahvaksi ole tänä talvena päässyt tulemaan lyhyissä pakkasjaksoissa.

374673.jpg

Kävin Mustin kanssa sen verran varjoisassa paikassa, että näyttäisi kuin olisi pakkasta enemmänkin. Lämpöasteita silti koko päivän!

374675.jpg

Heh! Lähikuvaharjoittelua!

374679.jpg

Pisara kuin koru.

374678.jpg

Jää"timantteja".

374680.jpg

Pisarointia katajassa. Pitkästytin varmasti suurimman osan lukijoista, mutta lasketaanko nämä kuvat harjoittelun piikkiin, jooko?