Maanantai-päivät ovat aina vähän raskaita, vaikkakin menevät nopeasti ohi kuten muutkin päivät. Jotenkin sitä vain on töiden jälkeen ihan väsynyt eikä saa paljon mitään aikaiseksi. Toivottavasti loppuviikkoa kohden piristyisi ja tulisi tehdyksi kotona jotain hyödyllistäkin. Onhan tämäkin, kai?!, "hyödyllistä" puuhaa istua koneen vieressä ja lisäillä sivuille uusia juttuja. Tämähän on opiskelua parhaimmillaan ja mikä sen parempaa "hyödykettä" ihmiselle on kuin uusien asioiden opetteleminen ja itsensä kehittäminen.

198906.jpg
"Veljekset kuin ilvekset" vaikka ovatkin isä ja poika. Takana Arttu, "Kuningas Arthur" ja edessä Triit, "Mister Triit". Lapset antoivat misterille nimen, kun se kuulemma pienempänä huuteli "triit" ja sopi siksi hyvin nimeksi! Hyvin on ainakin nimeään totellut!
Hauskoja kavereita, joista riittää jatkossa tännekin kerrottavaa.

198914.jpg
Susanna teki viime vuonna pipon koulussa ja halusi kokeilla miltä se näyttää Artun päässä. Hyvin sopi ja hyvältä näyttää!

198919.jpg
Kuva on otettu 1.5.2006. Taisi silloin olla vielä vähän lunta maassa, koska Mister Triit on sisälle tultuaan alkanut lämmittelemään tassujaan patteria vasten!

198940.jpg
Pystyykö kissat näkemään mitä kuvassa on? Tuntuisi siltä, että näkevät. Kun pitkäaikainen (13 v.) perheenjäsenemme ja ystävämme Ami kuoli, niin Arttu otti tavaksi nukkua näin kiinni Amin valokuvassa. Ja vaikka sanotaan, etteivät kissat ja koirat voi olla ystäviä keskenään, niin se ei pitänyt näiden kahden kohdalla paikkaansa. Nukkuivatkin sovussa vierekkäin eivätkä koskaan tapelleet. Kaipaus näyttäisi olevan suuri.

198944.jpg