En esitä vielä mitään toivotuksia, koska vuosi ei ole vaihtunut. On sitten taas syy tulla koneelle huomennakin:) Sanoivat jo eilen täällä kotona, että olen nettiriippuvainen ja koska viimeksi olen ollut koneelta pois edes kokonaisen päivän. En mää tiedä, pitäähän sitä postit ja lehdet lukea päivittäin, että pysyy ajan hermolla:)

Eilen leikkelin vähän lautasliinoja, mutta työ ei edistynyt pitkälle. Tulee tuottamaan ongelmiakin työ, kun vielä ainakin olen ajatellut lakata kuvat lautasen pohjalle eli päälipuoli olisi silloin vapaasti käytettävissä esim. pullien, pipareiden tai muiden kastamisten tarjoiluun. Mutta miten saan lakan niin tasaiseksi, ettei se näy päällä päin? Tai edes kuviot aseteltua nätisti? Voi olla, että päädynkin päälle asetteluun ja lakkaamiseen, jos oikein vaikealta tuntuu. En haluaisi pilata saamaani lahjalautasta.

321313.jpg
En paljon saanut eilen aikaiseksi, mutta aloitus on jo sentään tehty. Täytyy etsiä joku levy, jonka päällä voin terällä leikata nuo pienet valkoiset välikohdat pois. Sormet hikoilee pelkästä ajatuksesta, kun terä repii taatusti paperia vääristä kohdista. Meinaan, jos terällä onnistuukin parhaiten tavallisen paperin leikkaaminen eikä kuljekaan hyvin lautasliinassa.
321314.jpg
Viinirypäleet on hienot. Alkoi siinä leikkaamisen aikana tekemään oikeesti viinirypäleitä mieli, mutta ei kai niitä silloin ole ostettuna, kun haluaisi niitä syödä.

Mä löysin joskus kirpputorilta nätit seinälautaset. Muita mulla ei (vielä!) olekaan, paitsi se auringonkukkalautanen. Samanlainen kuin siskolle antamani, mutta sillä erotuksella, että kuvio ei ole täysin tasaisesti pinnassa vaan on pieniä ryppyjä siinä. No, sehän oli ensimmäinen harjoituslautanen.
320839.jpg
Joku on tästä malttanut luopua ja vienyt kirpputorille myyntiin. Onneksi osui silmiini, kun pöllö on hieno. Ja mähän tykkään linnuista ja nyt jo odotan innolla milloin pöllöt alkavat taas huhuilemaan ja puputtamaan (helmipöllö puputtaa: pu-pu-pu-pu) lähistöllä.
320843.jpg
Pieni Arabian joululautanen. Tänä vuonna samaisella kirpparilla, josta tuokin on, oli myynnissä samalla aiheella kaksi taulua, mutta isoja. Olisi ollut hieno, mutta ei mulla ole varaa maksaa 45 € seinälautasesta.
Pakko nousta jo koneen vierestä, iskias ilmoitti eilen kunnolla tulostaan ja nyt on vähän kankeeta. Ei pysty pitkään istumaan ja kävellessäkin tuntuu. Ei olekaan hetkeen kunnolla ollut selkä kipeä, mutta nyt vanhan luita kolottaa ja kankeaa on kulku.