Kaksi päivää olen mennyt tukka putkella aamusta iltaan asti. Eilen en parin tunnin jälkeen töissä oltuani enää muistanut lomaviikolla olleenikaan, kaikki oli vain kauas loittonevaa aikaa. Ja tahti oli koko päivän kova, hyvä kun töiden jälkeen kaupassa vielä muisti mitä piti ostaa (kauppalapusta huolimatta!).
Tänään on juoksentelu jatkunut. Aamulla alkaa valmistautumisilla töihin lähtöön ja lapsetkin pitää herätellä ja laittaa aamupalat ennen kuin lähtevät kouluun. En ehtinyt kotona kuin kääntymään ennen viittä, kun piti nuorempi viedä viulutunnille, sen päättymistä odotellessa käväisin kaupoilla. Ja juoksennellut olen vielä kotiin vihdoinkin päästyä. Käynee lenkkeilystä, kun aina on jo pimeää (ja sataa vettä melkein joka päivä) enkä todellakaan viitsi silloin lenkille lähteä.

Eilen hain kaupasta kaks lautasta lisää ja lautasliinoja. Välillä pitää (??) kerätä niitä lankojen sijasta. Johan sitä ääneen kotosallakin ihmeteltiin, kun esittelin päivän löytöjäni. Jotku ei taida oikein ymmärtää mun "harrastuksiani"!
297158.jpg
Yritin mä eilen näistä jotain jo suunnitellakin, mutta jäi suunnitteluasteelle. Väsymys painoi niin päälle, että luovutin aikani sählättyäni.
Ja ettei harrasteet lopu kesken (ja mieli pysyis virkeenä) tuli lomalla tilattua kirja, jonka hain tänään postista.

297163.jpg
Huovutuksestahan taisin joku kerta jo mainitakin, että olis kiva joskus kokeilla onnistuuko. Ja kun sattui löytymään sopivan tuntuinen kirja, niin joku pakko se kai oli tilata. Tiedä sitten milloin innostun yrittämään, mutta onpahan ohjeet ainakin heti valmiina. Laittaisko vielä joulupakettiin tämän? Vois vasta joulun pyhinä tutkiskella tarkemmin ja olis hyvä syy olla ja lukea, kun kerran kirjan on lahjaksi saanut:) :)

Tällaista tällä kertaa. Vielä täytyis jaksaa käydä saunassa ja sit nukkumaan ennen huomisia kiireitä!