Pakkanenkin pitänyt koko viikon niin otteessaan, ettei ole tullut päivitettyä sivuja ollenkaan. Vielä ensi yöksi ja ehkä seuraavaksikin luvataan kireää pakkasta, mutta sitten pitäisi alkaa helpottamaan. Kiireetkin helpottaa ensi viikon jälkeen hetkeksi, kun tiedossa on viikon loma!
Viikko meni taas hujauksessa. Aamut juosten (ensimmäiseksi sängystä noustua koirien juoksuttaminen asioillaan käymään, aamutoimet ja töihin lähtö), päivät töissä urakoiden (mahtuipa yhdelle päivälle Tampere-reissukin koulutuksen merkeissä) ja illat ravailua kotitöiden merkeissä.
Vielä ensi viikko samanlaista rallia kotona ja töissä sekä yhdeksi päiväksi Turkuun asti opiskelemaan. Senjälkeen helpottaa hetkeksi ja aikaa ehkä askartelulle, käsitöille, ulkoilulle ym. Tuntuu kuitenkin siltä, ettei viikko riitä enää mihinkään sille mitä haluaisi tehdä. Ja jos oikein valmiiksi suunnittelee mitä kaikkea täytyisi ehtiä tekemään, iskee lomastressi!

Mutta, tämän viikonlopun aikana vielä "nähtäillään" ja ehkä saan kuvattuakin jotain, ettei tarvitse pelkästään tylsää tekstiä lukea!