Viikolla tyttöjen kanssa kotoa lähdettäessä, ketkä kouluun ja ken töihin, ihmeteltiin lintujen laulua. Olihan se vähän ihme, että aamulla, jolloin oli viikon kovin pakkaspäivä (-30 C), linnut laulelivat kahdeksan aikaan! Itseä ei taatusti sellaisessa kylmyydessä laulattaisi ja vielä joutuessa etsimään ruokaa. Muutama tiainen ruokintapaikalle tulikin, poloisethan joutuvat käyttämään kaiken valoisan ajan mahdollisimman hyvin hyödykseen ja syömään minkä ehtivät ja jaksavat. Onneksi nyt on alkanut lauhtumaan, -8.3 C tällä hetkellä. Huomenna saattaa metsä kutsua katsomaan onko uusia jälkiä ilmestynyt pakkasviikon aikana. Toivottavasti pystyy kävelylle menemään, iski iskias torstaina eikä vieläkään ala ohi menemään. Kaiken lisäksi tuntuu siltä, että flunssakin yrittää iskeä kyntensä minuun. Pitänee ottaa löylyä runsaammanlaisesti, saunaan jo kohta pääseekin.

Koska ihan vielä ei kevät ole ja lintujen runsasta laulua on jo kova ikävä, niin ikävää voi karkottaa talvellakin näillä:

387036.jpg

kuunnella lintujen laulua ja opetella vaikka samalla tunnistamaan laulelut. Arvatkaapa ketkä ovat ihmeissään, kun laitan cd:n soimaan ja kaiuttimista alkaa sirkutus kuulumaan?;)