Kiinalaisessa horoskoopissa olen sika ja tarkempi "tutkiskelu" osoitti, että olen METALLISIKA!! Mikäs tässä sikana ollessa, 17.2.2007 alkoi sianvuosikin. Netistä löysin kiinalaisesta horoskoopista siasta paljonkin juttuja. Esim. "Kiinalainen horoskooppi päättyy Sikaan, joka kuuluu kaikkein rehellisimpiin, luonnollisimpiin persoonallisuuksiin. Maanläheisellä huumorilla varustetut Siat suhtautuvat mutkattomasti elämään." Metallisiasta löytyi myös asiaa, mm. " Metalli antaa Sialle enemmän mielen lujuutta ja kiihkeyttä mitä Sialla yleensä on. Hänessä on kestävyyttä ja kykyä suhtautua vastoinkäymisiin taistelemalla niitä vastaan, nämä ominaisuudet vievät parhaimmillaan onnistumisiin vaikeimmissakin haasteissa. Jos hän ei anna periksi luonteensa hillittömälle nautiskelunhalulle menestys on taattu."

Tällä metallisialla on kotona pieni sikakokoelmakin, joka vuosi vuodelta karttuu uusilla jutuilla. Siitä pitää sisko huolen! Tänä jouluna ehdin jo oikein huolestua, kun lahjoista ei löytynyt yhtään sika-aiheista! "Missä mun sika on? Miksen mä tänä vuonna saanut sikajuttua??" Muistakaa tekin katsoa saamanne lahjapaketit ja lahjat aina tarkkaan. Sikani nimittäin löytyi vasta joulupäivänä uunikintaaseen piilotettuna! Enkä sitä olisi taatusti löytänyt välttämättä aikoihin ellei sisko olisi meillä käydessään vihjaissut vähän missä se sika luuraa.

404408.jpg

Talouspaperirullateline...

404411.jpg

Tämä possu on muuhun tarkoitukseen...

404413.jpg

Oma pikku possuni, joka joutui olemaan uunikintaassa joulupäivään asti! Tässä pienenä...

404414.jpg

...ja tässä pitkäksi venahtaneena ja tukalaan paikkaan joutuneena! Possunihan on kirjanmerkki!! (Aloitin tuon kirjan lukemisen toissailtana, jännitys alkaa tiivistymään...)

Sikoja löytyy vielä kaappien kätköistä ja hyllyiltä lisää. Yhdestä jutusta kuvankin tänään otin, mutta lienee possupari sellainen, että kehtaanko kuvaa tänne laittaakaan (huom! kyse ei ole minusta itsestäni eikä kaveristani!). Mietin vielä asiaa ja voi olla, että ujutan sen myöhemmin muiden sika-aiheisten juttujen joukkoon.